Представителства

Трансленд ООД има представители и агенти във всички по-големи градове на страната, в дунавските и черноморски пристанища, както и по граничните преходи със стратегическо транспортно значение. На разположение на клиентите ни са офисите ни в Пловдив, Варна,Бургас и Лом.

Пристанище Варна има ключова роля за осъществяването на бърз и регулярен достъп до Украйна, Русия, останалите страни от ОНД, Близкия и Средния Изток, както и през Дунав до Централна и Западна Европа. Фериботният комплекс е добре известен и извън Черноморския регион. Той осигурява железопътна връзка между Варна-Иличевск и обратно, както и превози с фериботни вагони за и от Одрин, Турция. Развитието на комплекса се свързва и с новата фериботна линия Варна-Иличевск-Поти/Батуми, открита през 1999 г. като елемент от транс-континенталния коридор между Европа и Азия през Кавказ.

Опитът и ерудицията на нашите служители ни позволяват да предоставим компетентно решение за транспортните проекти на партньорите ни в съответствие с конкретните им бизнес интереси.

В международен мащаб Трансленд ООД си сътрудничи с водещи компании в почти всички страни.

Ще се радваме да отговорим на всяко запитване, отправено към нас на посочените координати на нашите представителства и в централния офис на фирмата.