Трансленд ООД е водеща компания в translandобластта на транспортната логистика. Фирмата е основана през 1999 година, с офиси в София, Бургас и Варна. Свои представители и партньори имаме и в почти всички големи градове в страната, на дунавските пристанища и по граничните пунктове със стратегическо транспортно значение.
Приоритет за ръководството и екипа ни е комплексното обслужване на клиентите, включващо както дейността по осъществяване на самите превози, така и разработване на оптимална транспортна схема, съобразена с естеството на превозваните товари и изискванията на товародателите.
Трансленд ООД има директни договори с железници (БДЖ ЕАД, Сръбски железници, Македонски железници и др.), с фериботни и морски линии, агенти и превозвачи, което ни позволява да предлагаме на клиенти си качество на услугите на конкурентни цени, обезпечени с коректност, професионализъм и сигурност на доставките.
Екип от квалифицирани спедитори се грижи всеки клиент да получи компетентно решение на своята транспортна задача в съответствие с конкретните си бизнес интереси.
Дейността ни обхваща международни железопътни, контейнерни, групажни и комплектни автомобилни превози, въздушни карго-превози, мултимодални транспорти и транспорти вътрешно съобщение. На клиентите си предлагаме пълен набор от логистични услуги, складово обслужване и дистрибуция на пратките в рамките на страната, банкови гаранции и карго-застраховки. Трансленд е лицензиран митнически агент.
Актуална информация за товарите се осигурява чрез съвременни информационни технологии и специално разработени програмни продукти за обработка на данните.
Предоставяме на клиентите и партньорите си предимството от работата с опитен и висококвалифициран екип, заедно с възможността за оптимизиране на транспортните разходи и гарантиране сигурността на превозите.
С нас можете да комуникирате на немски, английски, руски, френски език.

Фирма Трансленд е сертифицирана по:

ISO 9001:2008

ISO 9001:2015